Δημιουργήσαμε αυτή την εταιρεία με σκοπό την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Είμαστε μια ομάδα άριστα εξειδικευμένη με βαθιά γνώση και εμπειρία στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των λογισμικών προγραμμάτων.

Η αγαπη μας για την τεχνολογια

Η αγάπη για την τεχνολογία και η διάθεση μας να ασχοληθούμε γι αυτή ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό το επάγγελμα. Στο πλαίσιο ενός ευχάριστου, φιλικού και νεανικού περιβάλλοντος είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε σας πρόβλημα στον τομέα τις κινητής τηλεφωνίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών με υπευθυνότητα. Θα θέλαμε να ξέρετε πως είτε πρόκειται για αγορά συσκευής η ανταλλακτικά είτε για αποκατάσταση βλάβης, ο χρόνος παράδοσης είναι άμεσος. Μάλιστα σε περίπτωση ανάγκης υπάρχει δυνατότητα παροχής προσωρινής συσκευής, εάν διατίθεται.

H εκτίμηση της βλάβης δε χρεώνεται και η διαδικασία της επισκευής ξεκινά αφού σας ενημερώσουμε για το κόστος και είστε σύμφωνοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφθείτε και εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα και αποτελεσματικά μπορούμε.

Ωραριο

Καλέστε μας για επιπλέον πληροφορίες

Εβδομάδα Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00
Σάββατο Κλειστά

Επιπεδα Service

Επισκευές iPhone/iPad

Άμεση επισκευή οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζεται με την αγαπημένη σας συσκευή Apple.

Περιφερειακά & Αξεσουάρ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε αναλώσιμα, αξεσουάρ, gadgets, έξυπνα δώρα και καλώδια για κάθε συσκευή.

Επισκευές Κινήτων

Στο idoctorphone γίνονται επισκευές, αναβαθμίσεις και service για όλα τα κινητά της αγοράς.

Επισκευή & Αναβάθμιση Η/Υ & Laptop

Στο κατάστημά μας θα βρείτε αναλώσιμα, αξεσουάρ, gadgets, έξυπνα δώρα και καλώδια για κάθε ηλεκτρονικό υπολογιστή και laptop.

Φωτογραφιες Καταστήματος

Περιφερειακα

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι χρειάζεσται από περιφερειακά για το κινητό και το laptop σας

Στο κατάστημά μας θα βρείτε αξεσουάρ, gadgets, έξυπνα δώρα και καλώδια για κάθε συσκευή. Επίσης, στο idoctorphone γίνονται επισκευές, αναβαθμίσεις και service για όλα τα κινητά της αγοράς.

Φιλοδοξούμε να σας δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και laptop της αγοράς (π.χ.Intel, Toshiba, Acer, Dell, Asus), όπως τόσοι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται μέχρι σήμερα.

Η εκτίμηση της βλάβης δε χρεώνεται και η διαδικασία της επισκευής ξεκινά αφού σας ενημερώσουμε για το κόστος και είστε σύμφωνοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφθείτε και εμείς με την σειρά μας θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα και αποτελεσματικά μπορούμε.